Ballou Basic & Ballou Premium

Marknadens mest efterfrågade driftlösningar har nu blivit standardiserade hos Ballou.

Premium

Senaste tekniken - Högsta prestanda - Alltid managerat.
.

Garanterad tillgänglighet med SLA

Managering med Managed Services

Self-service möjlighet

BISCloud inkluderat

Hög säkerhet

Senaste tekniken med vSAN & HCI

Högsta prestanda

Basic

Billigt och Prisvärt - Enkelt att komma igång - Snabbstartat.
.

Mycket prisvärt

Snabbt och enkelt att komma igång

BISCloud inkluderat

Enbart self-service

Ingen förvaltning med Managed Services

Lägre garanterad tillgänglighet

Full flexibilitet och fantastiskt prisvärt

Ballou Premium och Ballou Basic är namnen på våra två paketeringar av IT-drift.
Efter 20 års erfarenhet i kunddialoger har vi nu standardiserat marknadens mest efterfrågade driftlösningar. Detta nya erbjudande gör det enklare än någonsin för er att hitta en optimal driftlösning, och gör det möjligt för er att plocka russinen ur kakan och betala för vad ni faktiskt behöver.

Ballou Basic och Ballou Premium speglar också vad Ballou kan erbjuda inom drift – full service med managerade tjänster (Managed Services) och service-level agreements (SLA), samt prisvärd drift utan tilläggstjänster eller -kostnader. Det är vad vi kallar full flexibilitet!

Ballou Premium passar företag med affärskritiska applikationer som inte får gå ned, typiskt produktionsmiljöer. Med Ballou Premium kan du addera SLA till den nivå som passar er verksamhet och även låta Ballou förvalta er serverdrift till den grad ni önskar med managed services.

Om ni är ute efter ren drift, utan managerade tjänster och SLA, är Ballou Basic rätt val. Med våra marknadsledande priser är detta ett perfekt alternativ för företag som inte har behov av tilläggstjänster och hellre managerar driften själv, typiskt testmiljöer. Oavsett om ni är i behov av mycket eller lite drift kan vi leverera modern och stabil drift till låg kostnad.

Gör som många av våra befintliga kunder – Välj en kombination av Ballou Premium & Ballou Basic för att bättre möta ett varierat driftbehov och bättre kostnadskontroll.

Vilket driftlösning passar er bäst?

Kontakta oss för en fri rådgivning kring din driftlösning.

Premium

Senaste tekniken - Högsta prestanda - Alltid managerat.
.

Garanterad tillgänglighet med SLA

Managering med Managed Services

Self-service möjlighet

BISCloud inkluderat

Hög säkerhet

Senaste tekniken med vSAN & HCI

Högsta prestanda

Ballou Premium – Det bästa vi kan erbjuda!

Värderar ni tillgängligheten till er IT-drift högt? Är era kunder beroende av att era applikationer fungerar? Om svaret är ”ja” på båda frågorna så är Ballou Premium rätt väg att gå.

Ballou Premium passar typiskt för produktionsmiljöer med höga krav på tillgänglighet, säkerhet och prestanda. Med Ballou Premium kan ni även addera SLA till den nivå som passar er verksamhet, från brons- till guldnivå. Har ni väldigt höga krav på tillgänglighet erbjuder vi även SLA till platina-nivå. Med Ballous Managed Services kan ni också välja en nivå av förvaltning som passar era behov. Våra geografiskt skilda datacenter innebär att vi kan erbjuda både geografisk redundans och disaster recovery siter.

Ballou Premium är designat för höga krav på tillgänglighet, säkerhet och prestanda. Av den anledningen har vi valt att ligga i teknikens framkant med marknadsledande leverantörer. Tekniken i Ballou Premium baseras uteslutande på vSAN (HCI-Hyper Converged Infrastructure) med flashbaserad SSD-lagring och virtualiseras med VMwares produkter.

Fördelar med Ballou Premium

 • Garanterad tillgänglighet med SLA
 • Support 24/7/365
 • ”Pay as you go” eller fastprismodell
 • Full tillgång till cloudplattformen BISCloud
 • Maximal prestanda
 • Virtualiserad och fysisk säkerhet

Ballou Basic – Prisvärt, enkelt, snabbt

Ballou Basic inkluderar ren drift – IaaS. Det är ett bra alternativ för er som antingen bara vill ha billig drift, eller om era tekniker är intresserade av att sköta driften helt på egen hand.

Ballou Basic passar typiskt för testmiljöer, SIT-, SAT-, eller stagingmiljöer med lägre krav på tillgänglighet och prestanda. Den stora skillnaden mellan Ballou Basic och Premium är att Ballou Basic är en 100% self service-miljö vilket ställer vissa krav på er som kund, bland annat viss driftkompetens. Med Ballou Basic är det endast möjligt att ha SLA till bronsnivå.

Även Ballou Basic är designat för höga krav på tillgänglighet, säkerhet och prestanda och av den anledningen har vi valt att ligga i teknikens framkant med marknadsledande leverantörer inom sin nisch. Tekniken i Ballou Basic baserar sig uteslutande på vSAN (HCI-Hyper Converged Infrastructure) och virtualiseras med VMwares produkter.

Fördelar med Ballou Basic

 • Marknadsledande priser
 • Snabbt & enkelt att komma igång
 • ”Pay as you go”
 • Full tillgång till cloudplattformen BISCloud
 • Maximal prestanda

Basic

Billigt och Prisvärt - Enkelt att komma igång - Snabbstartat.
.

Mycket prisvärt

Snabbt och enkelt att komma igång

BISCloud inkluderat

Ingen förvaltning med Managed Services

Lägre garanterad tillgänglighet

Enbart self-service

Beställ Ballou Premium eller Ballou Basic redan idag!

Managed Services & Service Level Agreement

När ni beställer Ballou Premium kan ni välja Ballous Managed Services och SLA – Service Level Agreement som tillval.

Managerade tjänster (Managed Services) innebär att vi kontinuerligt tar hand om er drift på bästa sätt. Det kan exempelvis innebära att vi skalar upp serverkapaciteten, installerar SSL-certifikat och konfigurerar er brandvägg. Vi erbjuder idag fyra nivåer av Managed Services – brons, silver, guld och platina. I bronsnivån ingår de mest fundamentala delarna av de managerade tjänsterna, och i platinanivån ingår extra allt, allting som kan behövas för att er verksamhet ska kunna fungera ostört.

SLA – Service Level Agreement ingår också i Ballou Premium. Ballou erbjuder ett tvådelat SLA, som inkluderar servertillgänglighet och support. Servertillgängligheten styr hur stor del av tiden vi garanterar att era servrar skall vara uppe & funktionsdugliga. För servertillgänglighet erbjuder vi fyra nivåer – brons, silver, guld och platina. Vårt support-SLA styr hur snabbt vi kan åtgärda plötsliga incidenter och under vilka tider på dygnet.

Här nedan hittar ni produktbladen för Managed Services och Service Level Agreement. I dem kan ni läsa mer om vad som exakt ingår i de olika nivåerna av tilläggstjänsterna.

BISCloud – alltid inkluderat

Oavsett om ni beställer Ballou Premium eller Ballou Basic ingår vår egen self-serviceplattform BISCloud. En modern och innovativ cloudplattform som fungerar som ett fönster mot hela er molnmiljö och ger en tydlig översikt över alla moln och alla era molntjänster. BISCloud gör det enkelt för er att jobba kostnadseffektivt och agilt i er molnmiljö. Plattformen har vunnit priser och blivit erkänd världen över.

Läs mer här. https://www.ballou.se/biscloud-basta-verktyget-for-operations-och-automation-pa-vmworld/

Vi kontaktar dig!

Vill du ha rådgivning eller bolla ett problem? Fyll in dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom en arbetsdag. Har du vägarna förbi så bjuder vi gärna på en kaffe!

  Logga in - Webbmailen