BISCloud

Alla era moln och alla era molntjänster, samlade på en plats.

BISCloud

Effektiv molnhantering

I och med att företag använder sig av allt fler moln och molntjänster ökar kraven på en effektiv och smidig hantering av molnmiljön. BISCloud är vår egen orkstreringsplattform som gör hela molnmiljön överskådlig i ett användarvänligt gränssnitt. BISCloud ingår alltid när ni beställer driftlösningar från Ballou.

BISCloud är en modern och innovativ cloudplattform som gör det enkelt att jobba kostnadseffektivt, skalbart och agilt i er molnmiljö. BISCloud fungerar som ett fönster mot hela er IT-miljö. Ni får en tydlig överblick över vilka tjänster och moln som används. Samtidigt får agila utvecklingsteam full möjlighet att arbeta enligt DevOps- och CloudOps-metodik. BISCloud gör det också enkelt att själv övervaka sin molnmiljö genom automatisk loggning, backup, återläsning, monitorering, rapportering och fullständig kostnadskontroll. Dessutom uppdateras alla siffror i realtid.

Kom igång med BISCloud idag!

Fördelar med en orkestreringsplattform

För att verkligen kunna utnyttja möjligheterna som kommer med molnet krävs ett smidigt sätt att hantera molnmiljön. BISCloud kan effektivisera er verksamhet på flera sätt och gör det möjligt för era utvecklare att vara mer produktiva och minska era molnkostnader.

Arbeta snabbare

Snabbare deployment, automatiserade processer och effektiva arbetsflöden gör arbetet friktionsfritt.

Ta kontroll

Flytta enkelt befintliga miljöer mellan publika och privata moln. BISCloud maximerar er hybridmolnsstrategi.

Alltid realtid

BISCloud är alltid igång. Fatta strategiska beslut utifrån uppdaterad och pålitlig data. Allt på ett ställe.

Marknadens mest kraftfulla verktyg

BISCloud är utvecklad på Morpheus Datas plattform ”Morpheus” och kommer med en värld av möjligheter. För att läsa mer om vad BISCloud kan bidra med till din verksamhet och alla funktioner som ingår, rekommenderar vi att ladda ned våra produktblad för BISCloud här nedan.

Vill du veta mer om BISCloud?

Bilder på BISCloud-plattformen

Klicka på bilden nedan för att öppna i större bildformat.

Logga in - Webbmailen