CO-LOCATION

Har du en egen utrustning som du vill ställa i vår säkra datahall? Detta är det som kallas för Co-location och är till för dig som behöver ett bra skalskydd och internetkapacitet men som ändå vill ha full kontroll och använda din egen utrustning. Vår drifthall är utrustad med modern teknik, dubbla internetoperatörer, dieselaggregat, brandsläckningssystem och reservaggregat. Det betyder att din server kommer att få bästa tänkbara förutsättningar för en problemfri drift. Vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs för säker drift.

HYR EN DEDIKERAD SERVER

Du kan också hyra en eller flera egna dedikerade servrar inklusive operativsystem (Windows eller Linux) som står i vår drifthall. Det finns två olika varianter av dedikerad server hos Ballou; Ballou Dedikerad Standard är ett kraftfullt alternativ som passar de flesta och Ballou Dedikerad Avancerad är ett mycket kraftfullt alternativ för tunga SQL- eller webblösningar. Tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera oss fram till den bästa lösningen för just er.

BALLOU E-POST

Du kan köpa endast e-post hos Ballou. Har du en egen domän eller köper en ny av Ballou, är du snabbt igång med din e-post.

  • Spamskydd
  • Webbmail
  • 10 GB totalt e-postutrymme
  • 1 GB per konto
  • Obegränsat antal e-postkonton och alias

but-order

BALLOU E-POST – UTÖKAD UTSKICKSKAPACITET

Med detta tillägg kan ni skicka e-post upp till 5 000 mottagare på samma gång. Detta kan vara en fördel om ni till exempel vill göra nyhetsbrevsutskick eller stora legitima utskick från en vanlig e-postklient.

but-order

Hosting, Fråga om säkerhet & co-location
KONTAKTA OSS!

Ballou har många års erfarenhet av hosting, ring oss gärna för diskussion: 0455-555 88

Eller fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att prata hosting!

captcha  

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen