BALLOU HOSTED EXCHANGE – PROFFSENS E-POSTLÖSNING

Hosted Exchange är marknadens mest kraftfulla och säkra e-postlösning. Det hjälper dig att komma åt information och samarbeta med kollegor var ni än befinner er. Du synkar smidigt mot din mobil och hanterar därför din e-post, din kalender och mötesbokningar på ett flexibelt sätt.

 • Synkning
 • Webbmail
 • Delad Kalender
 • Delad Adressbok
 • Backup
 • Utrymme
 • Kryptering
 • Skydd
Hosted Exchange box

VARFÖR  BALLOU HOSTED EXCHANGE?

tech_storageSäker lagring i Sverige
All data ligger säkert på vår redundanta och högpresterande lagringslösning. Allt befinner sig helt inom Sveriges gränser där svenska lagar gäller. All trafik är dessutom krypterad.

box-exchKraftfull e-postlösning
Hosted Exchange är marknadens mest kraftfulla och säkra plattform för ökad effektivitet. Det är en flexibel e-postlösning som hjälper dig komma åt information och samarbeta med dina kollegor var ni än befinner er.

outlookikonPopulära funktioner
Med Hosted Exchange synkar du smidigt mot din mobil och hanterar därför enkelt och flexibelt din e-post, din kalender och dina mötesbokningar.

sealBallou står för driften
Alla som driver egna e-postservrar vet vilket slit och vilka kostnader detta kan medföra. Det ska investeras i mailservrar som behöver konfigureras, underhållas och övervakas och du behöver ha koll på spamfilter, säkerhetskopiering och antivirus. Med Hosted Exchange hyr du din e-postlösning och låter oss ta hand om det tekniska.

supportSvensk support som våra kunder rekommenderar
Vi är kända för vårt driftiga och personliga supportgäng! Hög servicenivå och snabba svarstider är vårt fokus. Vi är lättillgängliga och finns här för alla dina frågor! Du når oss genom vår kundportal, via e-post, livechatt eller telefon.

Synkning i mobil

Exchange innehåller funktionen Active Sync vilket innebär att innehållet i Exchange automatiskt synkas till din mobiltelefon. Du kan då på ett flexibelt sätt jobba med din e-post, din kalender och dina notifieringar och på så sätt alltid vara uppdaterad.

Webbmail / OWA


Du kan nå din e-post, kalender och adressbok var du än befinner dig med en internetanslutning och en webbläsare.
Det är en webbmail som är väldigt enkel att använda.

Delad kalender


Att kunna jobba med en delad kalender kan öka din effektivitet. Du har översikt över allas kalendrar var ni än befinner er och kan lätt till exempel hitta tider för möten som passar alla.

Delad adressbok


Om du önskar kan du dela din adressbok med dina kollegor. Delad adressbok leder bland annat till att viktiga kontaktuppgifter inte förloras.

Backup


Backup tas dagligen på er e-post, kalender, adressbok och allt annat som finns i Exchange.

Utrymme


Vi har tagit höjd med 10GB. Här menar vi den totala mängden utrymme du har att tillgå för varje konto. Du behöver inte oroa dig för utrymmet; det finns tillräckligt!

Kryptering


All kommunikation och trafik är krypterad.

Antivirus & Spamfilter


Självklart finns det skydd och filter som skyddar er från skräppost och virus. Alla inkommande e-postmeddelanden går igenom dessa skydd innan de skickas vidare till ert Exchangekonto.

 
 
 • FÖLJ OSS
  VI ÄR SOCIALA

 • Logga in - Webbmailen