KUNDANPASSAD HOSTING – INFRASTRUKTUR

Med oss som driftpartner får du trygg och säker drift i en modern drifthall. All nödvändig utrustning för säkerhet, redundans och olika miljöaspekter är självklart standard. Kräver ditt behov drift på flera platser löser vi självklart det!

BILDER FRÅN VÅR HALL

hosting serverhall1
hosting serverhall2
hosting Dieslar står redo 24/7

PARTNERS

Vi använder oss av välkända leverantörer av högkvalitativa produkter och tjänster. Vi har även knutit partners till oss som har kompetens inom applikationer som kompleterar vår kunskap. På så vis kan vi ta ett helhetsgrepp kring er drift.

Här är ett urval av våra partners:

Vår virtuella miljö är baserad på VMware. Vi är certifierade här på flera olika plan, vi är t ex vcan partner, VSPP, vCloud Director 8.0 VMware Service Provider och vCloud Air Manage Services Provider. Här jobbar vi t ex med NSX som är en plattform för kunder som är intresserade av Software-Defined Data Center samt vSphere Data Protection som är en backuplösning.

REDUNDANS

Vi har självklart flera olika internetleverantörer för att alltid leverera en säker internetaccess! Via en gedigen lösning för reservkraft, i form av UPS:er och dieselkraft, garanterar vi en hög driftsäkerhet och stabil driftkvalitet.

REALTIDSHANTERING AV NÄTTRAFIK

Vi har beprövad teknik för att mäta och kontrollera in- och utgående trafik. Filter, övervakning och statistik är några vanliga funktioner som ger oss stora möjligheter att hantera enorma datamängder. Sammantaget gör detta att det blir lättare för oss att tilldela varje kund en garanterad bandbredd och ett ökad skydd för ddos-attacker.

GRÖN HOSTING

Drifthallar drar mycket ström! Tusentals servrar genererar mängder med värme som måste ledas bort av stora kylanläggningar. Dessa förbrukar i sin tur mycket energi. För oss är det viktigt att vi och våra leverantörer jobbar fram så energieffektiva lösningar som möjligt. Vi strävar efter att bli en helt klimatneutral driftleverantör. Ballou har därför köpt utsläppsrätter för hela vår elförbrukning.

Genom att satsa på virtualiseringsteknik i hög utsträckning kan vi leverera mer drift på mindre yta, vilket gör det till ett miljövänligt alternativ.

Vi köper grön el, vilket innebär energi från förnyelsebara källor. Vår drifthallsleverantör Affärsverken, är dessutom miljöcertifierad enligt ISO 14.001.
Vi drar vårt strå till stacken vad gäller miljöarbete och kommer fortsätta med ett tydligt miljöfokus!

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen