KUNDANPASSAD HOSTING – TILLÄGGSTJÄNSTER

SÄKERHET – TJÄNSTER SOM INNEBÄR EN TRYGGHET FÖR DIG [LÄS MER]

Tjänster som ger ditt ett mervärde handlar idag ofta om säkerhet. Vi har därför valt att samla information om tilläggstjänster just under avsnittet, Säkerhet. Där hittar du mer information om tjänsten Säkerhetsanalys som vi erbjuder och även om de olika SSL-certifikat som går att beställa genom oss. Du kan även läsa mer om tilläggstjänster som backup, brandvägg, patchning och övervakning. Kontakta oss för mer information eller beställning.

ÖVRIGA KLOKA HOSTINGTILLVAL

Jouravtal [LÄS MER]

Du kan teckna ett särskilt jouravtal. Du har då tillgång till support hos oss 24/7 vilket innebär att du vid problem kan ringa dygnet runt till oss på ett specialnummer. Det finns alltid minst en person i jourbemmaning hos Ballou som då ska återkomma till dig inom 15 minuter.

Ballou CDN [LÄS MER]

CDN, Content Delivery Network, är ett globalt distributionsnätverk för nöjdare besökare världen över. CDN ger dig mycket bättre prestanda och gör att besökare stannar kvar längre och återkommer. Tjänsten ger dig vid behov tillgång till kapacitet när du behöver det, var du behöver det.

Hosting, Fråga om säkerhet & co-location
KONTAKTA OSS!

Ballou har många års erfarenhet av hosting, ring oss gärna för diskussion: 0455-555 88

Eller fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att prata hosting!

captcha  

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen