NÖJDA KUNDER SEDAN 13 år

Kalbynet är en webbyrå som har specialiserat sig på att utveckla hemsidor med ett uppdateringssystem som bygger på en öppen källkod. Det är viktigt för Kalbynet att ha en säker och trygg driftmiljö att placera sina kunder i. Ballou har haft förmånen att vara deras driftleverantör i hela 13 år!

kalbynet-sidor

DEDIKERADE SERVRAR MED SIKTET INSTÄLLT PÅ BALLOU MOLN

Kalbynet har i dagsläget tre dedikerade servrar som driftas av Ballou. På de här servrarna placeras de flesta av deras kunders hemsidor. På sikt planerar de även att placera kunder i Ballou Moln.

Som kund hos Ballou får de hjälp med bland annat patchning, backup, mail, säkerhet, dns-hantering och annat som är viktigt för deras verksamhet.

Per Pegard

BALLOU STÄLLER UPP TILL 100 %

– Vi har jobbat med Ballou i 13 år och är mycket nöjda, säger Per Pegard, delägare på Kalbynet.

– Utöver den tekniska kunskapen är det den fantastiska supporten som vi tycker gör att Ballou sticker ut jämfört med andra hostingföretag. Det går alltid att lita på att Ballou ställer upp till 100 % när det verkligen behövs, fortsätter Per.

– Dessutom tycker vi att Ballou är ett lagom stort företag där alla vet vilka vi är när vi ringer, avslutar Per Pegard.

kalbynet-logo

KALBYNET

Kalbynet är en webbyrå med fyra anställda som finns i Osby i norra Skåne sedan 17 år tillbaka.

Deras specialitet är att utveckla hemsidor med uppdateringssystem som bygger på öppen källkod. De system som de specialiserat sig på är Joomla och WordPress.

Förutom webbutveckling och webbdesign så är utbildning av kunderna i dessa system en viktig del av verksamheten. De bygger även webbshoppar både för B2B och B2C i WooCommerce och VirtueMart.

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen