DirektOnline

Det lönar sig att välja de bästa

DirektOnline.se är en webbyrå som tar webbdesign & webbutveckling till nästa nivå! Genom åren har man utfört webbutveckling åt allt från små enmansbolag till stora drakar som Investor. De hjälper företag att skapa ett starkt varumärke som bidrar till goda affärsmöjligheter. Oavsett om man vill ta fram en ny hemsida, starta webbshop eller bygga om er befintliga nätbutik så har de en lösning.

Direktonline

Efter en professionell produktion krävs gedigen hosting och säkerhet

Sedan starten 2006 har samarbetet med oss på Ballou varit nära. I takt med att deras verksamhet har vuxit har även deras engagemang hos Ballou ökat.
– Våra servrar står tryggt och säkert med bevakning dygnet runt, vilket är viktigt för oss då vi hostar alla våra kunder själva, säger Joakim Claesson, VD på DirektOnline.se.
– En annan sak som är viktig för oss är en snabb support, vilket vi får av Ballou, fortsätter Joakim Claesson.

Om DirektOnline

Med all sin erfarenhet vågar man säga att de kan webbdesign och webbutveckling.

Genom sitt CMS-verktyg Bliss Webbstudio ® får kunderna full kontroll över sin webbplats och sköter själv allt från att snabbt uppdatera en text till att hålla koll på beställningar och orderhistorik i sin shop.

Gör som 700 andra företag – låt dem ta fram en snygg webbdesign som tillgodoser er strategi för kommunikation, designad för att passa ihop med er befintliga profil. Resultatet kan inte bli annat än det bästa!

För kontakt:
www.direktonline.se
www.blissebrev.se

Direktonline logotyp

Fler nöjda kunder hos Ballou

Logga in - Webbmailen