Mecs

En byrå med bred spetskompetens

Mecs är en reklam- och webbyrå som skapar produkter och tjänster inom all typ av marknadsföring. De använder sig av flera olika tjänster som Ballou tillhandahåller och tar hjälp av Ballou när tekniska frågor uppstår som ligger utanför deras kunskapsområde.

Mecs

Molntjänsten möjliggör stor flexibilitet

De utvecklar hemsidor i mer än ett programmeringsspråk, därför behövs servrar som använder sig av olika operativsystem för att kunna uppnå bästa prestanda och säkerhet.
Idag använder man flera olika tjänster som Ballou tillhandahåller. En av tjänsterna är molntjänsten som möjliggör stor flexibilitet där vi själva kan bestämma antalet servrar som behövs, prestanda, operativsystem och backup.

Smidigt att arbeta med Ballou

Mecs Jonas – Ballou har främst hand om driften av våra webbservrar men de sköter även många av våra kunders domäner och E-postlösningar. De hjälper oss även om det behövs ta fram nya serverlösningar eller när tekniska frågor uppstår som ligger utanför vårt kunskapsområde , säger Jonas Ringhem, reklambyråansvarig på Mecs.

– Det är väldigt smidigt att arbeta tillsammans med Ballou, man får snabbt svar och det finns många sätt att kontakta dem på. Har vi supportärenden tar det sällan mer än någon timma innan de är lösta, avslutar Jonas.

Om Mecs

Mecs är en webb- och reklambyrå som startades 1998. De skapar produkter och tjänster inom all typ av marknadsföring. De lägger stor vikt vid relationer och är lyhörda för uppdragsgivarens behov och mål.

Tillsammans med sina kunder och partners skapar de idéer och former för en konsekvent, anpassad och enhetlig profil för den aktuella målgruppen.

Hos Mecs kan du välja att nyttja enskilda delar av den samlade kompetensen eller få hjälp med hela marknadskoncept. Oavsett vilket du väljer kommer du att bemötas och arbeta tillsammans med samma personer inom sitt område genom hela projektet.
– Enkel och rak kommunikation.

www.mecs.se

Mecs logotyp

Fler nöjda kunder hos Ballou

Logga in - Webbmailen