OFFICE 365 – ERT MOLNBASERADE KONTOR

Med Office 365 får ni tillgång till ett färdigt paket med professionell e-post i en välbekant Outlook-miljö och alltid senaste versionen av Officepaketet. Förenkla samarbetet mellan kollegor genom att lagra, synkronisera och dela filer online så att alla alltid är uppdaterade. Ni kan även redigera dokument samtidigt som andra i realtid.

Med Office 365 får ni enklare och effektivare hantering av e-post, kalendrar och dokument och kan enkelt komma åt, redigera och dela filer från vilken enhet som helst. Kostnaden är baserad på användare vilket gör att tjänsten passar både mindre och större företag.

Om ni väljer Business Premium-nivån inkluderar det Officepaketet vilket betyder att ni enkelt kan ladda hem och installera det när ni vill. Licensen är personlig och ger er möjlighet att använda Officepaketet på upp till fem enheter samtidigt. Tjänsterna uppdateras kontinuerligt av Microsoft och självklart har ni alltid rätt till senaste versionen. Ni rör er smidigt mellan Office Online och de fullständiga programmen – utan att ens behöva lämna dokumentet.

Office 365

Office 365
Varför Ballou?


Övriga tjänster

Ballou Moln


but-order


Office 365 Business Essentials

– E-post med 50 GB postlåda
– 1 TB fillagring och delning
– Videokonferenser med Skype för företag
– Webbversionen av Office 2016

Pris: 49:- per användare / månad

Office 365 Business Premium

– E-post med 50 GB postlåda
– 1 TB fillagring och delning
– Videokonferenser med Skype för företag
– Webbversionen av Office 2016
– Licensversion av Office 2016. En licens omfattar 5 telefoner, 5 surfplattor & 5 datorer per användare.

Pris: 105:- per användare / månad

OFFICE 365 VIA BALLOU – FÖR PERSONLIG SERVICE

supportSvensk support som våra kunder rekommenderar
Vi gör det enkelt att komma igång med Office 365! Vi är kända för vårt driftiga och personliga supportgäng. Hög servicenivå och snabba svarstider är vårt fokus. Vi är lättillgängliga och finns här för rådgivning och alla era frågor! Ni når oss genom vår kundportal, via e-post, livechatt eller telefon.

sealNi kan fokusera på er verksamhet
Alla som driver egna e-postservrar vet vilket slit och vilka kostnader detta kan medföra. Det ska investeras i mailservrar som behöver konfigureras, underhållas och övervakas och ni behöver ha koll på spamfilter och antivirus. Här hyr ni er e-postlösning och låter andra ta hand om det tekniska. Ni kan tryggt lita på att tjänsterna alltid är tillgängliga.

box-exchMarknadsledande tjänster
Som partner till Microsoft kan vi erbjuda marknadens mest kraftfulla och säkra plattform för ökad effektivitet. Det är flexibla lösningar som hjälper er att komma åt information och samarbeta med kollegor var ni än befinner er.

 
 
  • FÖLJ OSS
    VI ÄR SOCIALA

  • Logga in - Webbmailen