Våra tjänster

Biscloud – Framtiden är här!

Marknadens mest kraftfulla självbetjäningsverktyg för att hantera sin egen IT-drift. En fullfjädrad CloudOps- & Multi Cloud-plattform med effektivitet och optimering i fokus.
Hantera dina publika och privata molnmiljöer inklusive OnPremlösningar från ett enda gränssnitt.
Oändlig skalning, 100- tals integrationer till 3:e-partstjänster, kraftfullt API för maximal nyttjandegrad. Dynamisk övervakning av dina tjänster. Integrerad backup och ett fantastiskt responsivt GUI.

Kontakta sales@ballou.se för ett konstnadsfritt testkonto.

Gå till Biscloud

Molntjänster

Vi tillhandahåller olika sorters tjänster för er infrastruktur. Ett eget datacenter, en enskild server eller molntjänster som ni själva administrerar via en kontrollpanel. Servrar, lastbalansering, CDN, applikationer, plattformar – ni bestämmer vad er infrastruktur ska innehålla. Vi hjälper er med design, drift och löpande förvaltning.

Mer om molntjänster

Office 365

En perfekt plattform för företag som vill ha tillgång till Officepaketet online och lokalt, hantera mail och förenkla samarbetet mellan kollegor. Arbeta på olika enheter och skapa, redigera och dela era Word-, PowerPoint-, Excel- och OneNote-filer. När som helst, var som helst. Kommunicera enkelt med varandra och bli mer effektiva med dessa tjänster.

Office 365 från 49:- / mån

Hybrid molnlösning

Med ett hybridtänk får ni det bästa av flera världar! Ni kan kombinera våra olika molnfunktioner med era lokala lösningar, allt för att effektivisera er IT-miljö. Disaster Recovery, globala webbtjänster eller att bara kunna köpa kapacitet när behovet uppstår är några av fördelarna med en hybrid lösning. Här kan ni kombinera och plocka det bästa ur varje teknologi.

Mer om hybrid molnlösning

Co-location & Dedikerad server

Har ni en egen utrustning som ni vill ha i en datahall hos oss så erbjuder vi co-location där ni får ett bra skalskydd och kapacitet. Ni har även möjlighet att hyra dedikerade servrar inklusive operativsystem som står säkert hos oss.

Mer om servertjänster

Domännamn

Hos oss är det enkelt för er att registrera, flytta och hantera era domäner. Vi har alla populära domänändelser, konkurrenskraftiga priser och en enkel administration. Sök enkelt för att se om er önskade domän är tillgänglig!

Mer om domännamn

SSL-certifikat

Med ett SSL-certifikat på er webbplats visar ni era besökare att ni är en seriös leverantör. Ni identifierar att ni är den ni utger er för att vara, den som verkligen äger webbplatsen. Vi erbjuder certifikat från Globalsign.

Mer om SSL-certifikat

Säkerhetsanalys

Vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst där vi sårbarhetsskannar era servrar och applikationer. Skanningen innebär att vi identifierar, verifierar och klassificerar era sårbarheter. Efteråt erhåller ni en utförlig rapport.

Mer om säkerhetsanalys

SMS

Vi erbjuder en plattform som hjälper er att kommunicera effektivt med era kunder via SMS. Vår plattform hjälper er att integrera SMS-funktionen med dina system och applikationer på ett mycket smidigt sätt.

Mer om SMS

Patchningstjänst

Patchning är en grundläggande rutin för att hålla din driftmiljö optimal. Med förebyggande underhåll får ditt system en hög säkerhetsnivå samt säkerställer ditt system och minimerar risken för sårbarhet och driftstopp.

Mer om patchningstjänst

Tilläggstjänster

Har ni en hostinglösning hos oss rekommenderar vi nedanstående tilläggstjänster. Kontakta oss gärna för en diskussion om ert behov.

Jouravtal

Ni kan teckna ett särskilt jouravtal. Ni har då tillgång till support hos oss 24/7 vilket innebär att ni vid problem kan ringa dygnet runt till oss på ett specialnummer. Det finns alltid minst en person i jourbemmaning hos Ballou som då ska återkomma till er inom 15 minuter. Läs mer

Backup

Backup är alltid viktigt! Det som försvinner är borta för alltid utan ordentlig backup. Vid design av hostinglösningar tar vi alltid upp dialogen med er om hur ni önskar backup och förutsättningar för tjänsten.

Brandvägg

Vi kan erbjuda säkerhet i flera nivåer – och ni som har kritisk affärsverksamhet på webben bör så klart vara medvetna om hoten. Vi på Ballou kan hjälpa er med brandväggar, vi har etablerat samarbete och kunskap om ledande produkter från Fortinet.

Övervakning

Hos oss övervakas alla system och servrar dygnet runt. Vi har rutiner för avancerad jour- och incidenthantering samt förfinade larm som varnar innan skadan är skedd.

tjänster

Kontakta oss för diskussion om just ert behov.

Logga in - Webbmailen