Hybrid molnlösning

Den perfekta molndriften för just er verksamhet

Den perfekta molndriften för just er verksamhet

Ett behov är inte det andra likt! En hybrid molnlösning innebär möjlighet att kombinera och plocka det bästa ur respektive teknologi och funktion. Vi på Ballou hjälper er att hitta rätt verktyg och funktioner och kan sedan sammanfoga detta till en homogen IT-funktion för er.

Hybriddrift gör det möjligt att knyta ihop lokal drift hos Ballou eller i er egna interna miljö med publika molntjänster som Azure eller Ballous egna molninfrastruktur. Ni kan knyta ihop fysiska servrar med virtuella servrar, lokal drift med globala möjligheter samt det privata med det publika.  Hybridmoln är en modern metod för att lösa både gårdagens och morgondagens driftmöjligheter

hybrid molnlösning

Har ni frågor om hybrida molnlösningar?

Ballou som hybrid molnleverantör

Flexibelt drifttänk

Med oss som hybrid molnleverantör behöver ni inte bestämma er för bara en driftlösning – med vårt flexibla leveranssätt kombinerar vi olika driftlösningar så att det passar just er verksamhet. Vi utvecklar er drift i takt med att er verksamhet utvecklas och nya teknologier uppstår.

Vi designar en modern IT-miljö

Försöker ni effektivisera och säkerställa er drift och kämpar med att ta er IT-miljö in i ett modernt hybridtänk? Vi hjälper er med detta! Ballou är bemannat med engagerade experter som bara väntar på att få designa just er hybrida driftlösning.

Vi blir er driftpartner

Vi erbjuder expertkunskaper kombinerat med trygg förvaltning av er IT-drift. Vi tittar kontinuerligt över er drift och utvecklar den tillsammans med er. Vi ser till att er drift alltid fungerar som den ska och erbjuder högsta säkerhet med övervakning dygnet runt!

hybrid molnlösning

Logga in - Webbmailen