SSL-certifikat

Webbadress med https://

SSL-certifikat krypterar data som överförs mellan en webbläsare och en webbserver, vilket ger en större sekretess och säker kommunikation mellan er och era kunder. I vissa fall är certifikatet grönmarkerat i webbläsaren, beroende på vilket certifikat ni väljer.

Ballou certifikat

Säker kommunikation

Internetkunder över hela världen känner till och litar på webbplatser med SSL-certifikat. Tekniken innebär att ni minskar risken för att information kan fångas upp och missbrukas av obehöriga. Webbplatsbesökaren känner sig tryggare med att ange personliga uppgifter, vilket leder till att exempelvis färre köp avbryts.

Domain SSLEnklast

1700:-

/ år
Ert domännamn autentiseras.
Globalsign skickar ett e-postmeddelande till domänägaren för att verifiera att det är ägaren till domännamnet som ansöker om SSL-certifikatet. Klart så snart domänägaren har godkänt beställningen och vi har installerat certifikatet.

Organization SSLStandard

2000:-

/ år
Ert företag autentiseras.
GlobalSign kontrollerar att företagsuppgifter kopplade till ansökan för certifikatet är korrekta. Att ni är det företag ni utger er för att vara, innan certifikatet verkställs och installeras av oss. Stärker er kunds trygghet att de verkligen gör affär med just ert företag.

Extended SSLSäkrast

6500:-

/ år
Ert företag autentiseras genom att det görs en omfattande kontroll av att ni är det företag ni utger er för att vara. Detta är det mest synliga certifikatet för besökaren då det syns direkt i webbläsaren. I vissa webbläsare blir adressfältet grönt.

Tilläggstjänst: Wildcard (gäller Domain och organization) 1500:-/år
Inkludera obegränsat antal subdomäner för det certifikat ni väljer.
Köper ni till exempel Domain SSL för ert domännamn, kan ni välja att lägga till Wildcard och säkra subdomäner till ert domännamn.

* Alla priser anges exklusive moms

Har ni frågor om certifikat? Kontakta oss gärna!

Logga in - Webbmailen