Ballou VPN

En svensk service, baserad i Sverige, men med global räckvidd!

Nyhet!

Med Ballou VPN får du en säker tunnel för din internettrafik. Tack vare krypteringen (AES-256) kan ingen få tag i din internetdata. Oavsett om du arbetar hemifrån, gör bankaffärer online eller spelar spel är det såklart otroligt viktigt att din information inte sprids till obehöriga. Därför är Ballous VPN ett nödvändigt verktyg i din vardag.

Tack vare att vi har fler än 30 servrar runt om i världen kan du dessutom få tillgång till massor av innehåll världen över och du får det med snabb hastighet dessutom. Inga långa laddningstider eller segt väntande på att det ska buffra färdigt.

Vi har flera olika VPN-paket, så då kan välja det som passar just dig. Ballous VPN-lösning funkar både för Windows och Android.

Månedspris Årspris

Basic

19kr / Månad

228kr / år

 • Bandbredd: 1 TB
 • Enheter: 1
 • Kryptering: AES-256
 • Protokoll: OpenVPN/L2TP
 • Inbyggd Windows-app
 • Inbyggd Android app

Professional

29kr / Månad

348kr / år

 • Bandbredd: 2 TB
 • Enheter: 2
 • Kryptering: AES-256
 • Protokoll: OpenVPN/L2TP
 • Inbyggd Windows-app
 • Inbyggd Android app

Ultimate

39kr / Månad

468kr / år

 • Bandbredd: 4 TB
 • Enheter: 4
 • Kryptering: AES-256
 • Protokoll: OpenVPN/L2TP
 • Inbyggd Windows-app
 • Inbyggd Android app

Ultimate Plus

59kr / Månad

708kr / år

 • Bandbredd: Obegränsat
 • Enheter: 6
 • Kryptering: AES-256
 • Protokoll: OpenVPN/L2TP
 • Inbyggd Windows-app
 • Inbyggd Android app

Funktioner i vår VPN-tjänst

Enkel, snabb och säker servicehantering sammanfogad med skalbart paket

Snabb åtkomsttid

VPN-tjänsten skapas på sekunder efter mottagen betalning.

AES-256

Den bästa krypteringen för att skydda din data.

Flera platser

Servrar på fyra kontinenter: Nordamerika, Europa, Asien, Australien.

Android app

Hämta Android-appen. Bläddra säkrare och enklare på din surfplatta eller mobiltelefon med Android OS.

Windows App

Använd en VPN-app för Windows-telefon, surfplatta, kryptera din internetanslutning och bläddra säkrare.

Sekretess garanterad

Din webbhistorik förblir 100% privat. Vi sparar endast data som behövs för beräkning av bandbredd.

Frågor & svar

För närvarande erbjuder vi en VPN-app för Windows- och Android-operativsystem.

Vi har VPN-servrar på fyra kontinenter: Europa (Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Litauen, Spanien, Sverige), Asien (Singapore, Japan, Sydkorea) och Nordamerika (Washington, San Francisco, Toronto), Australien (Sydney) .

Fram till de senaste åren användes VPN mestadels av organisationer som universitet och olika företag som har ett tydligt behov av internetsäkerhet. Nu när världen blir mer och mer kopplad och avslöjanden om företag har gjorts, med regeringar och internetleverantörer som samlar in privat information, har de oöverstigliga VPN-fördelarna också uppmärksammats av de dagliga internetanvändarna.

Vad är VPN?

VPN som står för ett virtuellt privat nätverk har funnits sedan omkring slutet av 90-talet. Det är ett verktyg som hjälper till med internetsäkerhet, regionala begränsningar, irriterande annonser och popup-fönster. När det gäller tillväxt över tid blir VPN-tjänster mer och mer relevanta. Om du har en internetanslutning tillgänglig bör du alltid kunna ansluta till VPN. Med VPN skickas all nätverkstrafik till en säker anslutning, vilket håller dina data och värdefull information säker och säker. Liksom en brandvägg, utvecklad för att skydda den data som finns på din dator, skyddar VPN dina data över Internet.

Vad kan VPN göra?

Vad är VPN är en viktig fråga, det är också användbart att veta vad VPN kan göra. Som nämnts krypterar VPN alla dina data vilket innebär att det låter dig ansluta till de offentliga nätverken säkert. VPN döljer din IP-adress, vilket innebär att den kan låta dig kringgå regionala begränsningar och till och med blockerade webbplatser. Det kan också hjälpa dig med onlineshopping eftersom många webbplatser bestämmer priserna för varorna baserat på din plats.

Var kan du få VPN?

VPN har många leverantörer som lätt kan hittas på internet. De kommer att erbjuda dig VPN-tjänster och svara på dina frågor som: Vad är VPN? Vad gör den? Varför behöver jag en? Hur mycket kostar det? Kolla in vår VPN-tjänst och kontakta vår kundsupport om du har några frågor. Vi hjälper gärna till.

Eftersom de flesta offentliga nätverk nu är oerhört osäkra, öppnar du flera korridorer till din privata data, till exempel bankinformation, privata e-postmeddelanden eller hälsa, varje gång du ansluter din enhet till ett Wi-Fi på en flygplats, ett kafé, ett hotell eller en liknande plats. uppgifter. Potentiella hackare kan sedan använda den här informationen hur de än vill. Faktum är enkelt, du riskerar att stöta på allvarliga problem utan att ens inse det.

VPN blir snabbt en nödvändighet för människor som spenderar mycket tid på internet. Att veta hur man använder VPN på olika enheter kan vara användbart för alla. VPN har många användningsområden, som att öka säkerheten och nätverksprestanda, ta bort annonser eller låta kringgå vissa oönskade regionala begränsningar.

Vad är VPN?

VPN står för ett virtuellt privat nätverk. Det är en säker, krypterad anslutning mellan den enhet du använder för att surfa och andra nätverk, upprättade via internet. Med VPN kan du skydda dina onlineaktiviteter från möjlig spionprogram, kringgå vissa begränsningar och censurer, bläddra utan att stöta på alla de irriterande annonserna, ladda ner torrents eller till och med titta på strömmar online.

VPN på Xbox One

Om du spelar videospel kanske du har undrat hur du använder VPN på din Xbox One. Den här konsolen har inget officiellt stöd eller appar för VPN, så det kan inte vara så enkelt att ställa in och använda den. För att upprätta anslutningen måste du använda en Windows 10-dator med en aktiverad VPN och sedan dela fördelarna via Ethernet-kabeln. För att kunna använda VPN på din Xbox One måste Windows-datorn vara påslagen med en aktiv VPN-anslutning under hela användningstiden. Xbox Live-trafik dirigeras nu via din dator med fördelarna med dess VPN. Du kan nu bläddra på din Xbox One i fred.

VPN på Mac

MacOS-produktanvändarna borde veta hur man använder VPN på sina Mac-enheter. För att skapa en VPN-anslutning på din Mac-enhet måste du känna till dessa detaljer: serverns IP-adress eller värdnamn, användarnamn, lösenord och anslutningstyp. Alla VPN-inställningar kan spelas in i Systeminställningar under panelen Nätverksinställningar. Klicka på + och välj sedan VPN under gränssnittsalternativet. Välj Konfiguration och sedan Lägg till konfiguration. Ange VPN-serverns IP-adress eller värdnamn, användarnamn och lösenord. Se till att du har valt att visa VPN-status i menyraden och tryck sedan på Apply. I menyraden kan du nu se en ny ikon. Klicka på den och välj sedan Anslut VPN. När den är ansluten ser du en timer som startar. Och det är det, din VPN-anslutning är bra och redo!

Ingen fara, vi tar inte ut några extra avgifter eller stänger av din tjänst. Men du kommer inte att kunna logga in med dina inloggningsuppgifter förrän nästa månad.

Vi sparar endast loggar som är nödvändiga för beräkning av bandbredd. Det innehåller inga data för din surfning.

Ja, du kan uppgradera hela ditt paket till ett större.

Vårt supportteam hjälper dig gärna 24/7 via chatt.

Logga in - Webbmailen